Bedrijven

Bloemen en planten zorgen voor een aangename en gezonde omgeving. Door onze jarenlange samenwerking met restaurants, hotels en bedrijven kunnen we spreken van veel ervaring op het vlak van inkleding en beplanting. Hierdoor hebben we de kennis om een concept uit te werken voor ieder bedrijf, groot of klein. Naar gelang de beschikbare ruimte, lichtinval, bouw- en huisstijl, enzovoort zal de beste keuze gemaakt worden. 

Om het concept, bijvoorbeeld bloemwerk en/of boeketten, optimaal tot zijn recht te laten komen werken wij met decoratieartikelen in bruikleen. Deze artikelen zoals vazen, schalen en dergelijke worden voor een bepaalde periode uitgeleend. 

Organiseert u een opendeurdag of viert u als bedrijf een jubileum, verjaardag, huwelijk, geboorte, pensioen, ... dan wilt u deze dag niet voorbij laten gaan. Wij zorgen voor de inkleding, een mooi boeket, een bloemarrangement of een leuk cadeau dat past bij de gelegenheid. 

Ook bij minder aangename gebeurtenissen zoals een ziekte kunt u bij ons terecht voor een opbeurend gebaar. Bij overlijden staan we ook steeds klaar om een rouwarrangement te bespreken.